Sběrná služba v mezinárodním obchodě - Mohoritová, Eva; Sato, Alexej, 1952-; Kaňka, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Tato práce se zabývá analýzou zasílatelství a sběrných služeb, které zajišťují přepravu kusových zásilek. V dnešním globálním světě je přeprava zboží velmi důležitá a její význam roste s rostoucím významem mezinárodního obchodu. Proto je důležité zmínit právní podmínky poskytování těchto služeb, jak na úrovni vnitrostátní tak mezinárodní. Dále jsou zde také popsány druhy dopravy, kterými může být sběrná služba prováděna a také analýza průběhu sběrné služby. Neméně důležitý je také průzkum trhu mezinárodní sběrné služby a firem, které tuto službu poskytují.
Vedoucí práce: Alexej Sato
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses