Podnikatelské prostředí, obchodní a kulturní zvláštnosti Baleárských ostrovů - Říhová, Lucie; Gullová, Soňa, 1954-; Manová, Miroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Bakalářská práce je zaměřena na obchodní a kulturní zvláštnosti Baleárských ostrovů a v neposlední řadě také na analýzu jejich podnikatelského prostředí. K tomuto účelu je v práci využita analýza PEST, tedy analýza politicko -- právního, ekonomického, sociálně -- kulturního a technologického prostředí. Práce je složena ze tří hlavních kapitol, přičemž první uvádí problematiku obecnou charakteristikou Baleár, druhá se věnuje obchodu a kultuře a třetí kapitola je zaměřena právě na PEST analýzu oblasti. Cílem práce je představit toto podnikatelské prostředí a zhodnotit jeho potenciály, za předpokladu jejich existence.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses