Podnikatelské prostředí Finska - Křikavová, Nikola (2014)
První kapitola popisuje hospodářský a politický vývoj Finska od roku 1917 do současnosti a právní systém Finska. Druhá kapitola se zaměřuje na obchodní jednání s finskými partnery, jednotlivé právní formy podnikání a daňovou politiku. Třetí kapitola pojednává o investičním prostředí a podpoře podnikání.