Podnikatelské prostředí Finska - Křikavová, Nikola; Černohlávková, Eva, 1936-2016; Kopecký, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
První kapitola popisuje hospodářský a politický vývoj Finska od roku 1917 do současnosti a právní systém Finska. Druhá kapitola se zaměřuje na obchodní jednání s finskými partnery, jednotlivé právní formy podnikání a daňovou politiku. Třetí kapitola pojednává o investičním prostředí a podpoře podnikání.
Vedoucí práce: Eva Černohlávková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses