Analýza podmínek využití programů pro znevýhodněné skupiny pracovníků v České spořitelně, a.s. - Štěrbová, Daniela; Pauknerová, Daniela, 1970-; Homulková, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Diplomová práce na téma "Analýza podmínek využití programů pro znevýhodněné skupiny pracovníků v České spořitelně, a.s." se zabývá slaďováním osobního a pracovního života a podporou znevýhodněných skupin pracovníků České spořitelny. Cílem práce je zanalyzovat míru informovanosti zaměstnanců České spořitelny o programech zaměřených na podporu znevýhodněných skupin pracovníků. Zjistit, kterými komunikačními kanály jsou o nich informováni, jak dané programy vnímají, jaký na ně mají názor a jakým způsobem využívají širokou paletu nabízených aktivit, činností a podpory ve svém každodenním životě. Teoretická část definuje základní pojmy a charakterizuje vybrané programy. Empirická část zahrnuje řešení vlastního výzkumu, který je prováděn metodou dotazníkového šetření a individuálními rozhovory. Analýza údajů výzkumu je stěžejní pro vyvození závěrů a navržení vhodných doporučení v oblasti managementu diverzity a slaďování osobního a pracovního života v České spořitelně.
Vedoucí práce: Daniela Pauknerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses