Podnikatelský plán - Ostrý, Marek; Krause, Josef, 1978-; Habrnal, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Diplomová práce se zabývá vytvořením podnikatelského plánu společnosti Letsgood.com s.r.o., která se zaměřuje na výrobu moderního software. V práci se využívá teoretických poznatků z oblasti strategického podnikového řízení a praktických zkušeností autora, které nasbíral během studia, zaměstnání v softwarové firmě a vlastního podnikání. Cílem práce je sestavení podnikatelského plánu minimálně do roku 2016. V teoretické části se autor zaměřuje na porovnání různých definic podnikání, strategického podnikového řízení a založení startupu. V praktické části následuje sestavení reálného podnikatelského plánu, který začíná tím, že popisuje firmu a její produkty. Následuje definice tržní kategorie, trhu a výstup strategické analýzy. Na základě výsledků analýzy je navržena marketingová strategie. Kapitola lidé a finanční plán nakonec podává čtenáři reálný obraz o ambicích společnosti Letsgood.com.
Vedoucí práce: Josef Krause
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses