Porovnání mezinárodních podnikatelských strategií značek Seat a Škoda Auto - Procházka, David (2014)
Cílem bakalářské práce je porovnat mezinárodní strategie evropských automobilových společností ŠKODA AUTO a.s. a SEAT S. A. Zmíněné společnosti působí v koncernu Volkswagen Group AG a zároveň nabízejí svým zákazníkům vozy, které lze zařadit do stejných tříd (mini vozy, malé, nižší střední a střední vozy). Ve zkratce se tedy jedná o relevantní srovnání dvou evropských značek, jež působí ve stejném koncernu a zaměřují se na střední třídu obyvatelstva.