Porovnání mezinárodních podnikatelských strategií značek Seat a Škoda Auto - Procházka, David; Machková, Hana; Richter, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Cílem bakalářské práce je porovnat mezinárodní strategie evropských automobilových společností ŠKODA AUTO a.s. a SEAT S. A. Zmíněné společnosti působí v koncernu Volkswagen Group AG a zároveň nabízejí svým zákazníkům vozy, které lze zařadit do stejných tříd (mini vozy, malé, nižší střední a střední vozy). Ve zkratce se tedy jedná o relevantní srovnání dvou evropských značek, jež působí ve stejném koncernu a zaměřují se na střední třídu obyvatelstva.
Vedoucí práce: Hana Machková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses