Význam podnikatelských aktivit společnosti Škoda-auto a.s. v Ruské federaci v krizi 21. století - Branný, Adam (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá společností ŠKODA AUTO a.s. a to především v souvislosti s její expanzí na automobilový trh Ruské federace. Zkoumaná tématika je přitom zasazena do kontextu světové krize 21. století. Cílem práce je analyzovat dopady soudobé hospodářské krize na příkladu konkrétní společnosti a zvolených oblastí jejího působení a vyhodnotit vybrané postoje, přístupy a strategie, jež tyto dopady mohly a mohou ovlivňovat.