Význam podnikatelských aktivit společnosti Škoda-auto a.s. v Ruské federaci v krizi 21. století - Branný, Adam; Machková, Hana; Richter, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá společností ŠKODA AUTO a.s. a to především v souvislosti s její expanzí na automobilový trh Ruské federace. Zkoumaná tématika je přitom zasazena do kontextu světové krize 21. století. Cílem práce je analyzovat dopady soudobé hospodářské krize na příkladu konkrétní společnosti a zvolených oblastí jejího působení a vyhodnotit vybrané postoje, přístupy a strategie, jež tyto dopady mohly a mohou ovlivňovat.
Vedoucí práce: Hana Machková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses