Ekonomická analýza podniku ZEPRIS s.r.o. - Mrva, Matěj; Vávrová, Hana, 1970-; Brabec, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Práce se zabývá ekonomickou analýzou společnosti ZEPRIS s.r.o. v období 2007-2013. Použitý metodologický aparát zahrnuje absolutní a poměrové ukazatele, ekonomickou přidanou hodnotu, modely predikce finanční tísně, analýzu finanční a provozní páky a analýzu zásob. V praktické části jsou pak vybrané ukazatele aplikovány na podnik. Srovnání s odvětvím inženýrského stavitelství je provedeno dle dostupných dat v období 2007-2012.
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses