Image značky Levi´s na trhu ČR - Veselý, David; Postler, Milan, 1960-; Mikeš, Jiří, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Bakalářská práce má za cíl analyzovat image značky Levi's se zaměřením na český trh. Práce je rozdělena do dvou částí - v první se blíže seznámíme s pojmy značka, image či reklama a následně pak v části druhé prověříme pomocí marketingového výzkumu znalost a vnímání značky Levi's. Zmíníme i největší konkurenty této značky, mezi něž řadíme zejména značky Wrangler či Lee. Taktéž je v práci vyhrazen prostor pro představení společnosti Levi Strauss & Co., která tuto značku vlastní.
Vedoucí práce: Milan Postler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses