Analýza debetních karet - Blechová, Klára (2014)
Cílem bakalářské práce "Analýza debetních karet" je zhodnotit debetní karty nabízené šesti českými bankami a vybrat nejlepší debetní kartu. První část vymezuje platební karty, jejich výhody a nevýhody a popisuje členění karet. Druhá část se zabývá historií karet jako celku a dále se zaměřuje na debetní karty a jejich vývoj v ČR. Třetí část je analýzou debetních karet na českém trhu. V poslední části je zhodnocena a vybrána nejvhodnější debetní karta. V práci je použita metoda analýzy a komparace.