Analýza debetních karet - Blechová, Klára; Schlossberger, Otakar, 1958-; Oborilová, Mária; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Cílem bakalářské práce "Analýza debetních karet" je zhodnotit debetní karty nabízené šesti českými bankami a vybrat nejlepší debetní kartu. První část vymezuje platební karty, jejich výhody a nevýhody a popisuje členění karet. Druhá část se zabývá historií karet jako celku a dále se zaměřuje na debetní karty a jejich vývoj v ČR. Třetí část je analýzou debetních karet na českém trhu. V poslední části je zhodnocena a vybrána nejvhodnější debetní karta. V práci je použita metoda analýzy a komparace.
Vedoucí práce: Otakar Schlossberger
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses