Analýza procesov vo výrobnom podniku Haldy-Plus, s.r.o. - Sopko, Michal (2014)
Narastajúci konkurenčný boj v odvetví núti firmy hľadať cesty ako byť konkurencieschopnejší. Jednou z ciest ako to pri výrobnom podniku dosiahnuť je zavádzanie prvkov štíhlej výroby. Cieľom tejto diplomovej práce je analýza procesov podniku HALDY-PLUS s. r. o., ktorá pôsobí v papierenskom priemysle a jej obor činnosti je výroba obalových materiálov z vlnitej lepenky. Obsahom práce je zoznámenie sa s teoretickým základom štíhlej výroby, popis spoločnosti, identifikácia potenciálu pre zlepšenie, analýza týchto kritických procesov, a návrh opatrení ako dané procesy zefektívniť.