Analýza procesov vo výrobnom podniku Haldy-Plus, s.r.o. - Sopko, Michal; Kislingerová, Eva, 1950-; Kotáb, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Narastajúci konkurenčný boj v odvetví núti firmy hľadať cesty ako byť konkurencieschopnejší. Jednou z ciest ako to pri výrobnom podniku dosiahnuť je zavádzanie prvkov štíhlej výroby. Cieľom tejto diplomovej práce je analýza procesov podniku HALDY-PLUS s. r. o., ktorá pôsobí v papierenskom priemysle a jej obor činnosti je výroba obalových materiálov z vlnitej lepenky. Obsahom práce je zoznámenie sa s teoretickým základom štíhlej výroby, popis spoločnosti, identifikácia potenciálu pre zlepšenie, analýza týchto kritických procesov, a návrh opatrení ako dané procesy zefektívniť.
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses