Globalizační procesy v Indii a jejich vliv na psychiku a chování lidí - Zhitina, Anna; Hubinková, Zuzana, 1971-; Mareš, Jan, 1986-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá globalizačními procesy v Indii a jejich vlivem na psychiku a chování lidí. Snaží se popsat postoje a emoce lidí, kteří jsou tímto jevem zasaženy, objasnit jak se uplatňovaly globalizační principy v dané zemi, a to jak ve společnosti, tak i v indickém národním hospodářství, zejména potravinářském průmyslu, analyzovat roli hromadných sdělovacích prostředků v procesu globalizace a v neposlední řadě objasnit problémy konkrétních nadnárodních firem, s nimž se potýkaly při vstupu na indický trh.
Vedoucí práce: Zuzana Hubinková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses