Využití Hedvabné stezky v současném cestovním ruchu Kazachstánu - Abdrakhmanova, Leila; Netková, Jarmila; Bakos, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Bakalářská práce se zabývá využitím Hedvábné stezky v současném cestovním ruchu Kazachstánu. Cílem této práce je zhodnotit význam Hedvábné stezky a její vliv na cestovní ruch Kazachstánu, sestavit doporučení. První kapitola se věnuje definicím cestovního ruchu a úvodu do stibologie. Druhá kapitola pojednává o Hedvábné stezce a programu řízený Světovou organizací cestovního ruchu. Třetí kapitola obsahuje základní údaje o Kazachstánu a cestovním ruchu země. Následující část práce se zabývá současným řízením produktu Hedvábná stezka v Kazachstánu. Poslední kapitola je věnována analýze nabídky Kazachstánu v českých cestovních kancelářích, výsledkům dotazníkového šetření, SWOT analýze cestovního ruchu Kazachstánu a navrženým doporučením.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses