Podnikateľský plán súkromná základná škola - Blahovec, Maroš; Smrčka, Luboš; Kasanderová, Katarína; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Táto diplomová práca predstavuje podnikateľský plán na založenie súkromnej základnej školy v Prahe. V teoretickej časti predstavím optimálnu štruktúru podnikateľského plánu. V praktickej časti som vypracoval podnikateľský plán, ktorý obsahuje okrem iného dôkladnú analýzu odvetvia, konkurencie a zákazníka, marketingový výskum, marketingový plán, finančný plán na prvé tri roky podnikania a analýzu rizík projektu pomocou analýzy citlivosti. Založenie súkromnej základnej školy je regulované legislatívou Českej republiky, preto je každá z častí podnikateľského plánu prispôsobená špecifikám podnikania vo vzdelávaní. V závere zhodnotím nákladovosť a ziskovosť projektu, riziká a príležitosti a dlhodobý potenciál projektu z pohľadu rentability investovaného kapitálu. Kľúčové slová: podnikateľský plán, súkromná škola, základná škola, finančný plán, marketingový plán
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses