Investiční prostředí a zahraniční investiční projekty v automobilovém průmyslu v ČR a na Slovensku - Papoušek, Jiří; Müller, David, 1979-; Černá, Iveta, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Tato práce zkoumá investiční projekty v automobilovém průmyslu ČR a Slovenska, které byly realizované kapitálem zahraničních subjektů. Dále jsou zde definovány přímé zahraniční investice a investiční prostředí. Obě země jsou pak na závěr porovnány jak po stránce automobilového průmyslu, tak po stránce investičního prostředí. Cílem práce je zjistit, do jaké země je v tomto odvětví výhodnější investovat.
Vedoucí práce: David Müller
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses