Analýza marketingové strategie společnosti GLOBUS ČR se zaměřením na nepotravinářskou část sortimentu - Falcmanová, Klára; Olšanová, Květa; Trojanová, Kamila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Bakalářská práce je věnována analýze marketingového prostředí České republiky v oblasti maloobchodu. Dále také jeho vlivu a využití v marketingové strategii společností GLOBUS ČR. První kapitola práce je teoretická, zabývá se marketingovým prostředím a mixem, analýzou SWOT a segmentací trhu. V druhé kapitole jsou definovány formy a možnosti marketingové komunikace v prostředí retailu. Třetí kapitola je praktická a zkoumá konkrétní vlivy marketingového prostředí České republiky na společnost Globus ČR. Práce dále analyzuje vývoj tržeb a popisuje marketingovou strategii ve vybraných oblastech sortimentu. Veškeré poznatky jsou využity pro analýzu SWOT, ze které jsou v závěru práce vyvozeny potenciální příležitosti pro další rozvoj společnosti GLOBUS ČR.
Vedoucí práce: Květa Olšanová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses