Právní úprava kupní smlouvy dle nové směrnice o právech spotřebitelů a způsoby řešení - Yagovkina, Anna; Neděla, Radek; Pastorčák, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Předmět této práce je omezen na nově vzniklou právní úpravu a její vztah k politice ochrany spotřebitele vedené Evropskou unií a prosazované na území jednotlivých členských států. Cílem této práci je prozkoumat novou účinnou směrnici o právech spotřebitele, která upravuje vztahy mezi prodejcem zboží/poskytovatelem služeb a spotřebitelem. Jako dílčí cíl bych chtěla ukázat na dosavadní problémy v případě soudních sporů a zohlednit očekávající nabytí platnosti nové právní úpravy EU týkající se oblasti ochrany spotřebitelů.
Vedoucí práce: Radek Neděla
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses