Analýza českého zahraničního obchodu na strategicky významných trzích - Jarešová, Lucie (2014)
Tato bakalářská práce s názvem " Analýza českého zahraničního obchodu na strategicky významných trzích" se zabývá pěti vybranými trhy a to Ruskem, Čínou, Indií a Brazílií. Tyto trhy byly vybrány na základě exportní strategie České republiky pro rok 2012 -- 2020 zpracované Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR. Cílem práce bylo analyzovat českých obchod na těchto trzích a zhodnotit jejich potenciál a rizika z hlediska českých exportérů.