Analýza českého zahraničního obchodu na strategicky významných trzích - Jarešová, Lucie; Plchová, Božena, 1936-; Kopecký, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Tato bakalářská práce s názvem " Analýza českého zahraničního obchodu na strategicky významných trzích" se zabývá pěti vybranými trhy a to Ruskem, Čínou, Indií a Brazílií. Tyto trhy byly vybrány na základě exportní strategie České republiky pro rok 2012 -- 2020 zpracované Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR. Cílem práce bylo analyzovat českých obchod na těchto trzích a zhodnotit jejich potenciál a rizika z hlediska českých exportérů.
Vedoucí práce: Božena Plchová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses