Přímé zahraniční investice v Číně faktory, trendy a rizika vstupu na trh - Holavová, Petra; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Erbenová, Monika, 1986-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Cílem této bakalářské práce je nastínit současné trendy vývoje přímých zahraničních investic do Číny a na příkladu několika vybraných oblastí s investičním potenciálem vysvětlit budoucí trendy čínské strategie podpory PZI a to, jakým způsobem této skutečnosti mohou zahraniční investoři využít. Pro tento účel jsou v práci shrnuta i hlavní specifika čínského trhu, vztahující se zejména k podmínkám vstupu na tento trh, včetně zhodnocení některých investičních rizik s tím spojených. Práce se záměrně věnuje vývoji toků a stavu přímých zahraničních investic do Čínské lidové republiky, nikoli čínským investicím v zahraničí.
Vedoucí práce: Zuzana Stuchlíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses