Postavení Austrálie a její zájmy v Pacifickém regionu ve 21. století - Navrátil, Jan; Peterková, Jana, 1971-; Trávníčková, Zuzana, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Austrálie se v kontextu mezinárodních vztahů může jevit jako velký stát s relativně významnou mocenskou základnou. Realita je však mnohem komplikovanější. Australské postavení v celkovém mezinárodním prostředí je primárně determinováno její pozicí v rámci Pacifického regionu, neboť se jedná o nejužší vymezení prostředí, ve kterém se Austrálie nachází. Právě na tuto problematiku se tato práce zaměřuje.
Vedoucí práce: Jana Peterková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses