Finanční analýza podniku Cray Valley Czech, s.r.o - Kepplová, Lucie; Štamfestová, Petra, 1984-; Leidl, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem této bakalářské práce je provést finanční analýzu zkoumaného podniku Cray Valley Czech s.r.o. za roky 2008 - 2012. Teoretická část se bude věnovat popisu kompletního metodologického aparátu finanční analýzy, který bude následně využíván v části analytické. Ta bude obsahovat výstupy provedených výpočtů včetně jejich zhodnocení, komentářů. Analytická část bude složena z horizontální a vertikální analýzy účetních výkazů, analýzy pracovního kapitálu a vyhodnocením splnění bilančních pravidel následovaným oddílem věnujícím se poměrovým ukazatelům - ukazatelům rentability, aktivity, likvidity a zadluženosti. Dále bude následovat ekonomická přidaná hodnota a na posledních stranách analytické části se práce bude věnovat bonitním a bankrotním modelům, jež nám dovolí vyhodnotit finanční situaci podniku a předpovídat její další vývoj. V závěrečné části práce budou shrnuty zjištěné poznatky a uvedena případná doporučení uplatnitelná v budoucnu.
Vedoucí práce: Petra Štamfestová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses