Trh v oblasti pronájmu motorových vozidel se zaměřením na společnost Czechocar, a.s. - Lukeš, David; Němečková, Iveta; Hinčica, Vít; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Cílem této bakalářské práce je analýza působení společnosti Czechocar a.s. na domácím trhu. Práce se ale také zaměřuje na trh pronájmu motorových vozidel jako celek. V rámci první kapitoly je cílem představit americký trh, který je v této oblasti jednoznačně nejrozvinutější a udává trendy celému světu. Dále se také práce zabývá mimořádně silným postavením nadnárodních společností v oboru. Druhá kapitola je zaměřena na společnost Czechocar a.s. a na konkrétních příkladech uvádí základní principy a specifika pronájmu motorových vozidel. Pozornost je věnována především organizační struktuře společnosti a jednotlivým zákaznickým skupinám. Třetí kapitola popisuje zapojení společnosti Czechocar a.s. na mezinárodní úrovní a její nedávný vstup do franchisingové sítě Enterprise Holdings.
Vedoucí práce: Iveta Němečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses