Finanční krize ve Španělsku - Komendová, Adéla; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Střecha, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Práce je zaměřena na hospodářský vývoj Španělska v předkrizové fázi expanze, v období krize a končí popisem současné situace s odhadem dalšího budoucího vývoje. Práce analyzuje nadhodnocení aktiv, vznik úvěrového boomu, krach na realitním trhu a zadlužení jak bankovního tak soukromého sektoru. Cílem práce je shrnout příčiny, vývoj a dopady krize s naleznutím možných východisek pro zlepšení současné ekonomické situace.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses