Uzavírání pracovních poměrů (s přihlédnutím k personální politice) - Žďárský, Jiří (2014)
Tématem této práce je uzavírání pracovních poměrů s přihlédnutím k personální politice. Cílem práce je popis terminologie a procesů v rámci uzavírání pracovních poměrů a personální politiky a srovnání teoretických znalostí s fungováním v konkrétním podniku na základě výzkumu v dané firmě. Poznatky z praxe o postupech při uzavírání pracovních poměrů a fungování personální politiky v existující společnosti jsou získány ve spolupráci s firmou Marks and Spencer, a.s.