Uzavírání pracovních poměrů (s přihlédnutím k personální politice) - Žďárský, Jiří; Soušková, Milena; Spirit, Michal, 1943-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Tématem této práce je uzavírání pracovních poměrů s přihlédnutím k personální politice. Cílem práce je popis terminologie a procesů v rámci uzavírání pracovních poměrů a personální politiky a srovnání teoretických znalostí s fungováním v konkrétním podniku na základě výzkumu v dané firmě. Poznatky z praxe o postupech při uzavírání pracovních poměrů a fungování personální politiky v existující společnosti jsou získány ve spolupráci s firmou Marks and Spencer, a.s.
Vedoucí práce: Milena Soušková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses