Česká zahraniční politika v oblasti lidských práv členství v Radě pro lidská práva OSN - Hanzlíčková, Lucie (2014)
Tato diplomová práce se věnuje české zahraniční politice v oblasti lidských práv se zaměřením na roky 2011 - 2013, kdy byla ČR členem Rady pro lidská práva Organizace spojených národů. Cílem práce je provést analýzu české zahraniční politiky v oblasti lidských práv ve zmiňovaném období a na příkladu Rady pro lidská práva OSN zhodnotit prosazování jednotlivých priorit.