Česká zahraniční politika v oblasti lidských práv členství v Radě pro lidská práva OSN - Hanzlíčková, Lucie; Zemanová, Štěpánka, 1975-; Šklebená, Karolína; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Tato diplomová práce se věnuje české zahraniční politice v oblasti lidských práv se zaměřením na roky 2011 - 2013, kdy byla ČR členem Rady pro lidská práva Organizace spojených národů. Cílem práce je provést analýzu české zahraniční politiky v oblasti lidských práv ve zmiňovaném období a na příkladu Rady pro lidská práva OSN zhodnotit prosazování jednotlivých priorit.
Vedoucí práce: Štěpánka Zemanová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní politika a diplomacie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses