Analýza marketingové komunikace společnosti Botanická zahrada hlavního města Prahy - Henzl, Jindřich; Postler, Milan, 1960-; Koláčková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Tématem mé bakalářské práce je "Analýza marketingové komunikace společnosti Botanická zahrada hlavního města Prahy". Cílem této práce je analýza marketingové komunikace společnosti a na základě vlastního dotazníkového šetření zjistit, zda marketingová komunikace společnosti Botanická zahrada hlavního města Prahy návštěvníky oslovuje, zda je účinná a zda a jak by eventuálně měla být vylepšena. Na základě analýzy stávající marketingové komunikace a na základě dotazníkového šetření se pokusím navrhnout zlepšení do budoucna. V teoretické části se věnuji základním pojmům z oblasti marketingové komunikace, marketingového mixu, marketingové analýzy a marketingové strategie. Součástí praktické části jsou informace o společnosti, analýza stávající marketingové komunikace, analýza dotazníkového šetření, návrhy na zlepšení a návrh na realizaci vlastní marketingové kampaně.
Vedoucí práce: Milan Postler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses