Analýza získávání a výběru zaměstnanců - Hralová, Lenka (2014)
Cílem této bakalářské práce je zanalyzovat procesy získávání a výběru zaměstnanců ve společnosti Equa bank a.s., identifikovat jejich silná a slabá místa a navrhnout možnou optimalizaci. První část práce představuje výčet teoretických principů, postupů a charakteristiku procesů získávání a výběru pracovníků. V části druhé je prostřednictvím pozorování, rozhovorů se zaměstnanci personálního oddělení a analýzy interních dokumentů představeno, jak jsou tyto procesy realizovány v konkrétní společnosti. V závěru práce je provedeno zhodnocení analyzovaných procesů a jsou představeny návrhy, které by vedly k optimalizaci a k zvýšení jejich efektivity.