Analýza získávání a výběru zaměstnanců - Hralová, Lenka; Stříteský, Marek; Kacrová, Michaela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem této bakalářské práce je zanalyzovat procesy získávání a výběru zaměstnanců ve společnosti Equa bank a.s., identifikovat jejich silná a slabá místa a navrhnout možnou optimalizaci. První část práce představuje výčet teoretických principů, postupů a charakteristiku procesů získávání a výběru pracovníků. V části druhé je prostřednictvím pozorování, rozhovorů se zaměstnanci personálního oddělení a analýzy interních dokumentů představeno, jak jsou tyto procesy realizovány v konkrétní společnosti. V závěru práce je provedeno zhodnocení analyzovaných procesů a jsou představeny návrhy, které by vedly k optimalizaci a k zvýšení jejich efektivity.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses