Uplatnění teambuildingu v organizaci - Zelenka, David; Stříteský, Marek; Jakob, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Bakalářská práce na téma "Uplatnění teambuildingu v organizaci" se zaměřuje na základní pojetí skupin a týmů a popisuje jednotlivé fáze a další aspekty skupinové dynamiky. Cílem práce je analýza možností využití teambuildingu ve společnosti, identifikace oblastí možného uplatnění teambuildingu a následné navržení konceptu konkrétní teambuildingové akce spolu s návrhem hodnocení její efektivnosti pro možné budoucí uplatnění v analyzované společnosti. Pro analýzu byla vybrána společnost Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group. Počet zaměstnanců této společnosti k datu 31. 3. 2014 činí 3.757. Závěr práce obsahuje shrnutí významu teambuildingu, jeho teoretických aspektů a popisuje analytickou část práce.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses