Koučink jako metoda rozvoje lidí ve výrobní společnosti - Lacinová, Jana; Křečková Kroupová, Zuzana, 1972-; Ondráček, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Cílem této diplomové práce je analyzovat proces koučování ve výrobní společnosti a na základě těchto informací porovnat období před zavedením koučinku a po jeho implementování. Pozitivní dopady budou sledovány především v oblasti efektivity výrobního procesu, dále v oblasti zmetkovitosti výroby a v neposlední řadě bude zkoumána úroveň spokojenosti zaměstnanců. K těmto účelům budou využity hodnotící rozhovory zaměstnanců, kteří se koučování zúčastnili, společně s interními materiály podniku, jež mi byly dány k dispozici. Přínosem diplomové práce je především zhodnocení dopadů procesu koučování v této výrobní společnosti a na základě zjištění jejích nedostatků navržení doporučení pro budoucí vývoj v oblasti lidských zdrojů. Obecné závěry diplomové práce a následná doporučení mohou být využity také dalšími výrobními společnostmi, které se chtějí na rozvoj zaměstnanců prostřednictvím koučinku zaměřit.
Vedoucí práce: Zuzana Křečková Kroupová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses