Firemní kultura ruských firem - Bočanová, Magda; Müllerová, Františka, 1948-; Trojanová, Kamila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Bakalářská práce je zaměřena na firemní kulturu ruských společností. Teoretická část se snaží čtenáři přiblížit obecné pojetí kultury a firemní kultury se specializací na ruskou oblast, včetně jejích specifik a kulturních odlišností. V analytické části jsou realizována dotazníková šetření za účelem stanovení bodů charakteristických pro kulturu v ruských podnicích používanou v praxi. Cílem práce je porovnání výsledků šetření z jednotlivých firem s teoretickými východisky získanými z různých zdrojů. Dále zjištění rozdílů mezi kulturou ruských podniků a firemní kulturou aplikovanou v mezinárodních firmách působících na ruském trhu.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses