Podnikatelský plán - Slabý, Adam (2014)
V této bakalářské práci je kladeno za cíl sestavit plný podnikatelský plán pro ověření životaschopnosti a ucelení představy o konkrétním zamýšleném projektu. Práce je rozdělena na dvě základní části- teoretickou a praktickou. V části první, teoretické se bude pojednávat o samotném pojmu, účelu, formách a jednotlivých nezbytných kapitolách, které by měly být součástí každého plného podnikatelského plánu. Druhá, praktická část je sestavena dle obsahových kapitol části první a je v ní sestavován projekt maloobchodu s potravinami.