Podnikatelský plán - Slabý, Adam; Krause, Josef, 1978-; Čámská, Dagmar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
V této bakalářské práci je kladeno za cíl sestavit plný podnikatelský plán pro ověření životaschopnosti a ucelení představy o konkrétním zamýšleném projektu. Práce je rozdělena na dvě základní části- teoretickou a praktickou. V části první, teoretické se bude pojednávat o samotném pojmu, účelu, formách a jednotlivých nezbytných kapitolách, které by měly být součástí každého plného podnikatelského plánu. Druhá, praktická část je sestavena dle obsahových kapitol části první a je v ní sestavován projekt maloobchodu s potravinami.
Vedoucí práce: Josef Krause
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses