Vliv globalizace na Renault Group - Diviš, Petr (2014)
Bakalářská práce popisuje vliv globalizace na společnost Renault Group. Hlavním cílem práce je potvrdit či vyvrátit, jestli Renault Group je ovlivněn globalizací a dokázat to na konkrétních příkladech. Nejprve se tato práce zabývá obecnou definicí globalizace, následně společností Renault Group. Závěrečná kapitola je následně prolnutí poznatků první a druhé kapitoly.