Vliv globalizace na Renault Group - Diviš, Petr; Plchová, Božena, 1936-; Nigrinová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Bakalářská práce popisuje vliv globalizace na společnost Renault Group. Hlavním cílem práce je potvrdit či vyvrátit, jestli Renault Group je ovlivněn globalizací a dokázat to na konkrétních příkladech. Nejprve se tato práce zabývá obecnou definicí globalizace, následně společností Renault Group. Závěrečná kapitola je následně prolnutí poznatků první a druhé kapitoly.
Vedoucí práce: Božena Plchová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses