Marketingová strategie Pilsner Urquell na českém a zahraničních trzích - Vizingrová, Kateřina; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Machová, Adéla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Bakalářská práce se zabývá analýzou marketingové strategie značky Pilsner Urquell. Cílem práce je zhodnotit současnou strategii značky na českém trhu v komparaci s trhy zahraničními a na základě dotazníkového šetření zjistit, jak je tato značka vnímána spotřebiteli. V závěru jsou na základě vyhodnocených dat provedené doporučení a možné změny.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses