Kulturní standardy Rusů a jejich vliv na obchodní jednání - Lédrová, Kristýna (2014)
Bakalářská práce se zabývá vymezením a definováním kulturních standardů obecně, konkrétně pak ruských kulturních standardů. Práce se zaměřuje na charakteristiku ruského obchodní prostředí a ruského stylu vyjednávání. Následuje analýza vlivu ruských kulturních standardů na obchodní jednání.