Kulturní standardy Rusů a jejich vliv na obchodní jednání - Lédrová, Kristýna; Gullová, Soňa, 1954-; Durmanová, Marie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Bakalářská práce se zabývá vymezením a definováním kulturních standardů obecně, konkrétně pak ruských kulturních standardů. Práce se zaměřuje na charakteristiku ruského obchodní prostředí a ruského stylu vyjednávání. Následuje analýza vlivu ruských kulturních standardů na obchodní jednání.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses