Tvorba metodiky pro implementaci IS pro malé firmy - Křesala, Vojtěch; Švecová, Lenka; Koliš, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Diplomová práce je zaměřena na problematiku metodik implementace informačního systému v malé firmě. Cílem práce je vytvoření metodiky implementace informačního systému pro použití konzultanty firmy Iteron. Implementace firemního informačního systému je komplikovaný projekt. Podle průzkumů 60-80% těchto projektů končí neúspěchem. V teoretické části práce jsou identifikovány klíčové faktory úspěchu implementace. Dále jsou popsány existující metodiky velkých dodavatelů řešení IS a zkušenosti z případových studií. Následuje popis potřebných metod projektového řízení a podnikové analýzy. V praktické části je popsána metodika pro použití v naší firmě.
Vedoucí práce: Lenka Švecová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses