Postavení odvětví luxusního zboží na francouzském trhu - Červenková, Jana (2014)
Luxusní odvětví je pro Francii jedním z nejvýznamnějších. Jaké konkrétní postavení na francouzském trhu a i jinde ve světě zaujímá? Proč je luxusní zboží pro zákazníky tak přitažlivé? Jak se bude luxusní odvětví vyvíjet v budoucnu? Toto jsou hlavní otázky této práce, která celou situaci hodnotí na základě analýzy velkých světových společností luxusního odvětví Kering a Moët Hennessy -- Louis Vuitton. Neboť ty jsou pro luxusní odvětví důležitou hybnou silou.