Postavení odvětví luxusního zboží na francouzském trhu - Červenková, Jana; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Spáčil, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Luxusní odvětví je pro Francii jedním z nejvýznamnějších. Jaké konkrétní postavení na francouzském trhu a i jinde ve světě zaujímá? Proč je luxusní zboží pro zákazníky tak přitažlivé? Jak se bude luxusní odvětví vyvíjet v budoucnu? Toto jsou hlavní otázky této práce, která celou situaci hodnotí na základě analýzy velkých světových společností luxusního odvětví Kering a Moët Hennessy -- Louis Vuitton. Neboť ty jsou pro luxusní odvětví důležitou hybnou silou.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses