Vietnamští obchodníci v ČR - Nguyen Xuan, Tiep; Malý, Josef, 1958-; Bolotov, Ilya; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Cílem této bakalářské práce je přiblížit fungování vietnamské komunity na území České republiky. Vietnamci jsou nejpočetnější menšinou v Čechách a zároveň jsou nejvíce podnikaví. Pro český trh znamenají obrovský potenciál, který se bude v dalších letech dále rozvíjet. Pro informace v bakalářské práci budou použity dostupné studie z internetu a zdroje z terénu. V teoretické části bude zaměřena na vlny imigrací do České republiky, následuje prodej služeb a prodej zboží. Praktická část se zaměří na finanční analýzu společnosti Sportisimo, kterou vlastní Vietnamští podnikatelé.
Vedoucí práce: Josef Malý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses